INAPOI LA ARHIVA
HOME


„Adoptă o școală!”

CJRAE Arad vă propune să luați parte, după posibilități, la o acțiune caritabilă de ajutorare a copiilor nevoiași, acțiune menită să întindă o mână de sprijin acelora dintre învățăceii noștri care, din știute sau neștiute pricini, nu au la dispoziție mijloacele necesare care să le asigure șanse egale la educație.
În contextul acestor vremuri greu încercate de pandemia cu virusul COVID-19, participarea dumneavoastră la acțiunea pe care o propunem ar fi o dovadă a faptului că dascălii sunt, atât cât pot ei, întotdeauna alături de cei pentru care se dedică trup și suflet, zi de zi, să formeze caractere, valori, atitudini și comportamente, ar fi o dovadă a solidarității pentru minte și suflet.
Concret, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, demarează sub titlul „Adoptă o școală!”, o campanie de strângere de fonduri în vederea achiziționării de mijloace tehnologice de comunicare la distanță (tablete) care să fie distribuite copiilor aflați în comunitățile cu grad ridicat de marginalizare din județul Arad.
Dacă nu de puține ori ne aplecăm asupra celor aflați în nevoi, de ce nu am face-o și pentru cei pentru care tocmai noi, dascălii, suntem chemați a ne arăta vocația de a-i forma ca Oameni? Cu siguranță, în ochii unor copii dornici să devină minți luminate, va fi o bucurie și o recunoștință să primească în dar un mic ajutor de la cei care doresc să le formeze personalitatea.
Așadar, cei care doriți, puteți să donați în contul Centrului de Consiliere și Psihoterapie pentru Părinți și Copii Equilibrium, RO60 RZBR 0000060016723956 deschis la Raiffeisen Bank!

Echipa CJRAE Arad vă așteaptă alături cu drag!