INAPOI LA ARHIVA
HOME


„Campania Călătorie duală de la școală la carieră.”

Călătorie duală, de la școală la carieră…

Dorim să vă aducem  la cunoștință eforturile noastre continue de promovare și implicare activă în diverse activități educaționale. Astfel că în perioada februarie -martie 2024 CJRAE Arad, în parteneriat cu:

  • ISJ Arad
  • Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Henri Coandă Arad
  • Colegiul Economic Arad
  • Liceul Tehnologic Francisc Neuman
  • Camera de Comerț Industrie și Agricultură Arad
  • Primăria Arad
  • Centrul de Dezvoltare Arad

a inițiat sub coordonarea domnului director prof. Toderici Ovidiu Florin ”Campania Călătorie duală de la școală la carieră.”

Directorul CJRAE Arad în colaborare cu reprezentanți ai ISJ Arad și conducerea liceelor arădene în care funcționează învățământul dual au selectat un număr de 14 unități școlare din județul Arad pentru derularea Campaniei  „ Călătorie duală, de la școală la carieră ”

Echipa formată din consilieri școlari Cjap Arad (prof. cons. șc.Ardelean Otilia, Matei Lucia, Tuskos Oana Lavinia, Muj Florin)s-a deplasat în fiecare școală selectată unde s-au desfășurat activități de promovare a învățământul dual la care au participat  în total  672 de elevi din clasele VII-a și a VIII-a. Învățământul dual reprezintă o modalitate inovatoare de educație, care îmbină teoria cu practica, pregătind astfel elevii pentru succesul în carieră și pentru dezvoltarea lor personală.

Colegii noștri consilieri școlari au  jucat un rol activ și esențial în promovarea învățământului dual, oferind consiliere și orientare elevilor, evidențiind beneficiile și oportunitățile acestuia .

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie și să sprijiniți eforturile noastre de a transforma educația într-o experiență relevantă și semnificativă pentru fiecare elev.